Xerrada sobre drets laborals i com detectar ofertes de feina fraudulentes

Dimecres 11 de febrer, l’Ajuntament i el portal d’ofertes laborals “Trobaré Feina” organitzen una xerrada informativa sobre el mercat laboral i legal. L’expert en Relacions laborals David Rodríguez parlarà sobre els drets laborals i com detectar les ofertes de feina fraudulentes.

Sessió formativa currículum 2

Sessió formativa sobre les noves formes d’elaborar un currículum, celebrada el 21 de gener.

David Rodríguez exposarà els recursos dels què disposem i que sovint no utilitzem per garantir els nostres drets en el mercat laboral, i també parlarà sobre com identificar les nombroses ofertes de feina fraudulentes que corren per la xarxa.

L’Ajuntament i Trobaré Feina continuen apostant per la transmissió de coneixement, una eina molt útil i eficient per a la població vallromanina que cerca feina. El 21 de gener, l’Ajuntament i Trobaré Feina van organitzar una sessió formativa sobre les noves formes d’elaborar un currículum, adaptat als nous temps, i com afrontar amb èxit una entrevista de feina.

Notícia relacionada:

Divendres 30 de gener, acte informatiu sobre el procés de selecció de personal per al nou hotel Mas Salagros

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Events i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *